sampai sini -->

06 December, 2009

Jenis Teman Wanita Anda Dalam Dota



Teman Wanita Jenis Lina

Teman wanita jenis Lina ni adalah yang jenis cantik, lawa, cun dan seksi tapi sensitif sangat. Apabila die marah atau tersinggung perasaan maka siap la korang kalo dia tersinggung dia akan musnahkan korang dalam sekelip mata je. Kejap-kejap korang kene stun, kene skill dragon slave yang menambahkan kelajuan dan ultinya iaitu Laguna..Nasib la korang, memang KO la... Berhati2lah berhubungan dengan teman wanita jenisni.

Teman Wanita Jenis Akasha

Teman wanita ini agak bersopan santun sikit kerana dia pemalu n menutup badanya dgan kostumnya.. Memang susah untuk mendekati wanita jenis ni, baru je dekat cket dia dah blink,kalau korang dekat dgan die rapat-rapat, dia akan berteriak, kalau rapat lagi, kene la ultimate  wave tu..Kompem KO kalau dah nyawa-nyawa ikan. Jadi, agak susah mendekati wanita jeni ni..Setahu aku dalam DotA tu pakwe die Balanar..Huhu..
 
Teman Wanita Jenis Medusa
http://www.playdota.com/forums/picture.php?albumid=368&pictureid=3441
Awek ini ade ciri khas, dia suke lelaki jenis yang suke dekat nagn die..kalau korang agresif sangat ngn die xsuke, dia akan purge la korang,memang senyap tupah macam batu la korang..hahha..Die ni pulak jenis boleh cover diri die dgan aura yangade padanya dgan gunakan kuasa len..Macam kalau pakwe die ni jenis yang kaya die akan mintak tolong la..huhu..dahsyat tu..pisau cukur!!!

Teman Wanita Jenis Encantress
http://th04.deviantart.net/fs20/300W/i/2007/260/5/f/Aiushtha__the_DOTA_Enchantress_by_Dozzy.jpg
Awek ni lebih suke berhubung jarak jauh la..macam tepon ke..chat ke..facebook ke..haha... Makin jauh kita dari die makin sayang la die kat kite... huhu..bagus ni..xdela dating slalu... Satu hal lagi, dia tidak suka teman lelaki yang kasar, bila korang berkasar sgt dgan die, die akan gunakan skill untouchable die tu..kaku  la korang...

Teman Wanita Jenis LUna
http://img508.imageshack.us/img508/5416/medgallery44003172079yr0.jpg
Die n i jenis suke berdua je..tak suke la hubungan korang ni heboh-heboh.. Pastu kalau nak date die suke kat tempat sunyi...tempat yang xde orang len dah.. Pastu kalau korang nak lari die akan serang korang n ade la sikit2 mini stun tu..haha..pastu bile die serang korang,teman korang yang ade kat tepi pon akan kene jugak..bahaye ni..

Teman Wanita Jenis Vengeful Spirit
http://th05.deviantart.com/fs38/300W/f/2008/358/d/7/d752f39800f831b2c4da4f7c8cb56482.jpg
Die ni jenis suke curi pasangan orang lain..tak pon die boleh tukar2 pasangan die dgan sekelip mata je..Jadi, jaga jaga la bab korang akan kene swap pada bila2 masa je..
Teman Wanita Jenis Naga Siren
http://3.bp.blogspot.com/_by52UV1glFA/SkCEFl1i37I/AAAAAAAAAD0/lNwWU1orTuQ/s320/DotA_grl_Naga_Siren_by_JGaara.jpg
Awek ni agak berbahaye ...kalau die suke kat korang ke, die akan ikat korang dengan jaring..memng korang xleh lari la..Silap2 korang kene pukau sampai tertidur tu..hahaPastu die ni jenis boleh ade pasangan 2-5 orang skali gus bab die bole buat klon..huhu

Teman Wanita Jenis Rylai
http://dotabestguides.com/wp-content/imagescache/i202.photobucket.com/albums/aa22/strikes_/crystal_maiden_by_irving_zero11111.jpg
Awek ni la yang paling cool...rileks je..bila dah sangkut jage la..mmg xleh nak lari la...korang kene beku macam duk dalam peti sejuk..Pastu bila die mengamuk jage la..die menangis sampai hujan ais turun..sakit tu...

Teman Wanita Jenis Spectre
http://3.bp.blogspot.com/_3po904IjdIU/SRgIxnpGzHI/AAAAAAAAAB0/iSSlSrhW95M/s320/spectre.png
Awek ni biase je..macam awek negro la..hitam...hahha..hitam itu manis..haha..
tapi awek ni bahaye la cket bab bila korang nak g mane-mane pon kene hati2..mmg xleh la nak men kayu tiga..Skali die gune teknik pembayang die tu...terus die leh sampai kat korang..huhu Teman Wanita Jenis MIrana
http://th01.deviantart.net/fs43/300W/f/2009/147/2/6/Dota_Mirana_aka_Tyrande_by_onetamad.jpg
Awek ni agak lawa jugak la..Bila die acukan panah cintanya tu..huhu..memang kaku la korang selama 5 saat..Lepas tu die terus boleh melompat ke arah korang..jauh plak tu...

Teman Wanita Jenis Mortred


Huhu...awek ni antara yang terkuat jugak la..tapi die ni jenis invi je slalu,...nampak pon kabur2 je..boleh blink jugak..kalau korang nak lari ke..skali die panah rahsia die tu..terus jadi slow..huhu..
Teman Wanita Jenis Traxex


huhu..die lawa la jugak..kecik2 molek g2..panahan cintanya tu buat korang kaku n terkelu2..Pastu kalau korang nak marah ke ape ke..die terus boleh buat korang silent..

Teman Wanita Jenis Lanaya
http://2.bp.blogspot.com/_5Fyqd2dvdAQ/SZWBDXgNYzI/AAAAAAAAAao/HeBt2evDIEk/s320/Dota_Hero_Lanaya_Templar_Assassin.jpg
Awek ni pulak slalu je menghilang..jap2 ilang..pastu ade balik..tapi panahan cinta die ni bahaye cket..skali die panah..berderet kene..kalau ade 10 orang 10 orang la yg kene..huhu..agak hot jugak la..

Teman Wanita Jenis Krobelus.

http://api.ning.com/files/i3w9kaEKyXHyxT7h-S-Zd7-ID9hKZ05m29Lv8c*azTcfZkOPIFwZzs5ZW1DRG-QdydS-JXaKsVeIcgVTzX3LxFcB7NXy3vvK/krobelus.jpg
huhu..awek ni xde la cun..lagi pon jenis andartu dah..muke pon dah berkedut2 dah..taraf nenek dah..tapi skali die kluarkan hantu-hantu raye die tu, sume orang yang ade kat sekitar de akan kene..dahla ramai hantu raye die tu...xnak aku..haha

No comments:

Post a Comment

YOUR NUMBER :

frontpage hit counter nasnur hit counter and User Online